trigano tribute 650 - Motorhome Forums, Motorhome Discussion, Motorhome Chat

User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 5 (permalink) Old 01-10-2014, 20:44 Thread Starter
Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: prestatyn
Posts: 33
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
trigano tribute 650

Can anyone tell me were the fuse box for the 12 volts lights are in the trigano tribute 650 is thanks
ron54 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 01-10-2014, 22:46
Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 38
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Try under the driver's seat next to the charger.pull open the flap on the front of the driver's seat base to access them if the box is not mounted on the outside of the seat base. www.tribby.co.uk/forum has a lot of helpful info on Tribute 650 and other Tribute models

hth Chris
Margaritaman is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 02-10-2014, 12:39 Thread Starter
Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: prestatyn
Posts: 33
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
trigano tribute 650

Thanks chris ill have a look now also ive tried a few times to join www.tribby.co.uk but they havnt contacted me back
ron54 is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old 02-10-2014, 20:15
Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 38
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Hello ron54 I just did a search on The Tribby forum and it looks like it's the flap on the rear of the driver's seat base which needs opening to access the fuse board.

I would use the contact us button top left on www.tribby.co.uk home page to explain you have tried to join the forum but had no reply. Jeff who runs the site gets a lot of spam attacks so vets each email address for new members. Sounds like yours application may have got lost in the process. It,s a great forum (as is this one) and well worth joining
Margaritaman is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 22-01-2015, 20:16 Thread Starter
Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: prestatyn
Posts: 33
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
sigma alarm

Hi can anyone tell me whats wrong with our sigma alarm the lights re still flashin when we put it on but theres no sound thanks
ron54 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Motorhome Forums, Motorhome Discussion, Motorhome Chat forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome