Forum problem (not displaying properly for some) - Motorhome Forums, Motorhome Discussion, Motorhome Chat

User Tag List

 28Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 36 (permalink) Old 04-07-2020, 10:33 Thread Starter
Senior Member
 
barryd's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Richmond North Yorkshire or up an Alp. I like Guitar, Beer and flying around France on a Scooter
My Motorhome: A big White one.
Posts: 28,914
Thanks: 323
Thanked 1,079 Times in 937 Posts
Personal Aire
Forum problem (not displaying properly for some)

Can somebody take a look at this thread please?

https://forums.motorhomefacts.com/26...-my-forum.html

Seems some are having issues with the forum display and not being able to reply. For others its ok.


Follow our barmy adventures at Hank the Tanks Website or for really anarchic motorhome tomfoolery visit Motorhome Fruitcakes (Parental Guidance required)

Last edited by barryd; 04-07-2020 at 11:32.
barryd is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 36 (permalink) Old 04-07-2020, 10:49
Senior Member
 
Join Date: May 2009
Location: UK and Katowice, Poland, plus All Europe
My Motorhome: Niesmann+Bischoff Arto 69GL (2003)
Posts: 12,708
Thanks: 885
Thanked 468 Times in 418 Posts
Quote:
Originally Posted by barryd View Post
Can someone take a look at this thread please?

https://forums.motorhomefacts.com/26...-my-forum.html

Seems some are having issues with the forum display and not being able to reply. For others its ok.

Who is the fictitous 'someone' at VS that you are addressing?


Maybe if 25 of us report your post 'someone' just someone might notice. I have reported.


Geoff
nicholsong is offline  
post #3 of 36 (permalink) Old 04-07-2020, 11:00
Senior Member
 
JanHank's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Location: East Germany, I can see Poland from my windows.
My Motorhome: I drive...Auto Trail Navajo
Posts: 11,313
Thanks: 480
Thanked 598 Times in 543 Posts
Personal Aire
Good man 😀

I'm Jan
We learn something new every day.
JanHank is offline  
 
post #4 of 36 (permalink) Old 04-07-2020, 11:08
Senior Member
 
baldlygo's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: St Auvent, France
Posts: 1,313
Thanks: 18
Thanked 47 Times in 40 Posts
Am I right in thinking this only affects PC users who are out of the UK?
The fault came on suddenly yesterday. I have changed from Chrome to Opera and the fault is the same.
Looks like the code is detecting non UK and presenting some sort of mobile version. I can't add any screenshots with this version - no Upload Progress

Paul
Founder of SillyLeaks
baldlygo is online now  
post #5 of 36 (permalink) Old 04-07-2020, 11:23
Senior Member
 
JanHank's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Location: East Germany, I can see Poland from my windows.
My Motorhome: I drive...Auto Trail Navajo
Posts: 11,313
Thanks: 480
Thanked 598 Times in 543 Posts
Personal Aire
Same here yesterday afternoon on laptop kindle and iPhone. I have waisted all morning nearly trying to answer the threads then discovered I can do it from the phone, but even that is an entirely different layout.
raynipper likes this.

I'm Jan
We learn something new every day.
JanHank is offline  
post #6 of 36 (permalink) Old 04-07-2020, 11:34 Thread Starter
Senior Member
 
barryd's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Richmond North Yorkshire or up an Alp. I like Guitar, Beer and flying around France on a Scooter
My Motorhome: A big White one.
Posts: 28,914
Thanks: 323
Thanked 1,079 Times in 937 Posts
Personal Aire
Quote:
Originally Posted by baldlygo View Post
Am I right in thinking this only affects PC users who are out of the UK?
The fault came on suddenly yesterday. I have changed from Chrome to Opera and the fault is the same.
Looks like the code is detecting non UK and presenting some sort of mobile version. I can't add any screenshots with this version - no Upload Progress
I can check that with a VPN. Ill just hop over to Germany and report back.


Follow our barmy adventures at Hank the Tanks Website or for really anarchic motorhome tomfoolery visit Motorhome Fruitcakes (Parental Guidance required)
barryd is online now  
post #7 of 36 (permalink) Old 04-07-2020, 11:41 Thread Starter
Senior Member
 
barryd's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Richmond North Yorkshire or up an Alp. I like Guitar, Beer and flying around France on a Scooter
My Motorhome: A big White one.
Posts: 28,914
Thanks: 323
Thanked 1,079 Times in 937 Posts
Personal Aire
Is this what you are seeing? Im in Switzerland now (Well not really) and this is what I get.

raynipper likes this.


Follow our barmy adventures at Hank the Tanks Website or for really anarchic motorhome tomfoolery visit Motorhome Fruitcakes (Parental Guidance required)
barryd is online now  
post #8 of 36 (permalink) Old 04-07-2020, 11:43 Thread Starter
Senior Member
 
barryd's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Richmond North Yorkshire or up an Alp. I like Guitar, Beer and flying around France on a Scooter
My Motorhome: A big White one.
Posts: 28,914
Thanks: 323
Thanked 1,079 Times in 937 Posts
Personal Aire
Ok. A bit of a work around for now. At the bottom of the screen switch from the full version to the mobile version. I am posting this from Switzerland (VPN) and using the mobile version to get around the problem.
baldlygo likes this.
barryd is online now  
post #9 of 36 (permalink) Old 04-07-2020, 11:50 Thread Starter
Senior Member
 
barryd's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Richmond North Yorkshire or up an Alp. I like Guitar, Beer and flying around France on a Scooter
My Motorhome: A big White one.
Posts: 28,914
Thanks: 323
Thanked 1,079 Times in 937 Posts
Personal Aire
Oddly when I switched off my VPN which is in Opera browser and returned to the UK I still have the same issue with the full version. Its fine in Chrome however the mobile version work around still works.
baldlygo and erneboy like this.


Follow our barmy adventures at Hank the Tanks Website or for really anarchic motorhome tomfoolery visit Motorhome Fruitcakes (Parental Guidance required)
barryd is online now  
post #10 of 36 (permalink) Old 04-07-2020, 12:11
Senior Member
 
baldlygo's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: St Auvent, France
Posts: 1,313
Thanks: 18
Thanked 47 Times in 40 Posts
VPN - why didn't I think of that.
Back to Chrome and set VPN to UK. Refreshed but still faulty. I then Cleared cache - hard reset (using the F12 - hold down on hard refresh method) and then back to normal. Removed VPN and now all correct and normal on Chrome.

Paul
Founder of SillyLeaks
baldlygo is online now  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Motorhome Forums, Motorhome Discussion, Motorhome Chat forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome